Tuesday, July 31, 2018

Style // Hoodie Sweater

Bonjour 
     Assalamualaikum ;)
Dear Sweet Stalker ,


Hye korang! Ade cerita tau disebalik sweater hoodie ni..... Nak tau ? eh mestilah korang kene tau sbb itula tujuan fazz type kat sini heee.. okay sweater ni fazz dapat from one booth at one event ni. Pada 25 July haritu fazz dapat jemputan dari booth AAP Asia Apparel kat event Malaysia Gifts Fair 2018. Kat event tu ade banyak sangat sangat booth yg menarik but sbbkan tujuan fazz pegi sane adalah sebagai influencer untuk Asia Apparel so fazz tak sempat nak melawat booth lain.

Okay dekat booth fazz tadi tu, Asia Apparel memanggil influencer sbb dorang nak expose to everyone about their new machine name GTX. Machine ni adalah printing machine. Memang superb nice fazz dah tengok sendiri and fazz ade video tau . Korang boleh ke Ig fazz untuk tengok video macam mana machine tu print design kat atas baju. (CLICK SINI NAK KE IG FAZZ)

That machine suprise fazz sbb machine tu sangat sangat senang nak guna. connect dengan laptop - cari design - send design kat machine - machine receive the design - letak baju kat one board kat machine ni - machine terus print design yg kita nak kat baju. ON THE SPOT. Jimat masa and sangat sangat mudah proses dea. Fazz tertarik gile dengan machine tu. Hasilnya ? Taraaaa mestilah baju sweater hoodie ni. Design tu fazz cari dri Mr Google and then wallah jadilah begitu kat atas baju tu. serius lawa sangat sangat. Best sebab kita boleh pilih nak desing yg macam mana ikot suka hati kita. My boyfie dea reka design sendiri and its superb weyh. K k tu je nak cerita kat korang. Haa layanla gamba fazz dengan sweater hoodie tu hehe Im in love ! Btw Thank you Asia Apparel.

            

         

         

lots of love 

FAEZNUR FATIHAH
This entry was posted in

5 comments:

  1. I think this is among the most vital information for
    me. And i'm glad reading your article. But should remark on some general things, The site style is great,
    the articles is really excellent : D. Good job, cheers

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much for the compliment given 😊

      Delete
  2. Hoodie Sweater with white color is very nice for ladies. White is so attractive color now a days for girls.
    Mehndi Dresses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss. You're right! White also is easy to pair with other colour and still love pretty.

      Delete
    2. I mean. *still look pretty. Huhu sorry for the typos

      Delete