Sunday, February 18, 2018

Photobook by Keeping Kenangan

Bonjour 
     Assalamualaikum ;)
Dear Sweet Stalker ,



Hello guys, so haritu fazz dapat photobook from Keeping Kenangan. I swear to you guys. The servis is very good. Their admin is very friendly. Harga photobook tu pon murah weyh ! Quality gamba dan colour dea memang nice sangat sangat. 

Btw, dorang ade custom made tau and selain dari photobook, dorang boleh buat calender jugak ! imagine calender ade muke korang ha kalau nak setkan birthday pon nice en setiap bulan. perghhhh hebat kan dorang ?

So, tunggu ape lagi? Daripada simpan gambar dalam fon and buat penuh memory je ape kata jom dapatkan photobook. Bagi 21 gambar then dorang akan jdikan gambar gambar tu dlm bentuk buku . Nice en . Selamat memory phone huhu. 

Fazz akan linkkan kat bawah nnti Instagram Keeping Kenangan untuk memudahkan korang. Jangan lupe visit dorang tau.



*ni certain gambar gamba yang fazz snap. sorry the light is out but trust me quality photobook tu serius nice !*

Instagram : Keeping Kenangan

lots of love  

FAEZNUR FATIHAH

Tuesday, February 13, 2018

Giveaway // Giveaway Novel #MengintaiAkuDiNeraka

Bonjour 
     Assalamualaikum ;)
Dear Sweet Stalker ,

*can click the picture above to join the giveaway*

Hello guys, so owner tu ajak fazz join giveaway dea and that giveaway looks interesting. Then I decide to join that giveaway. Syarat syarat dea pun senang sangat sangat so korang jom la join. kita memeriahkan giveaway tu jom ;)

Btw, wish me luck guys hee

lots of love 

FAEZNUR FATIHAH

Monday, February 12, 2018

Food // Kyochon Malaysia

Bonjour 
     Assalamualaikum ;)
Dear Sweet Stalker ,



Hello guys ! So haritu fazz try kyochon dengan kawan fazz. Guess what ? Their chicken is sooooo yummy ! The price for me is affordable sbb dea kan korea restaurant. I believe korang mesti nak tau menu dea kan ? I will attach down below.

Ouh ya tambahan information untuk korang. Fazz taktau la bende ni betul atau tak. Fazz ada baca kat twitter. Kalau korg makan kat kyochon pada setiap 14 hb, korang akan dapat harga RM14 untuk 8 ketul ayam. Kat situ korang dapat jimat RM5. Nice kan? Kalau korang tak percaye ha korang pergi la try lepastu inform fazz eh hehe sebab fazz baru je dapat tau pasal bende ni. Kalau ade rezeki rabu ni kan 14hb ha jom la kita gegar kyochon hee

Untuk locations. Kyochon ada buka di 1 Utama Shopping Centre, Pavillion Kuala Lumpur, MyTown Shopping Centre, Sky Avenue Genting Highland, Pearl Shopping Gallery, and Shopping Gallery. Untuk pengetahuan korang, korang boleh buat resevation tau kalau korang nak makan situ. Kecuali on weekends dengan public holiday. Kalau nak buat online order pon boleh. Dorang akan deliver that nyummy chicken kat korang. NICE KAN ?? Any detail korang boleh daat kat bawah nnti fazz akan attach. Don't worry. Website dorg, Insta and Facebook fazz akan link kan kat bawah nnti.

So ape lagi tunggu ? Sape yang tak try lagi. PEGI TRY SEKARANG !!! sure tak menyesal kalau korg jenis suka ayam and suke makanan korea. Ouh btw, Salad dea pon nyummyy ehhe . Satu nasihat dari fazz. Korang jangan bedal order ayam banyak pieces dulu. Sebab nasi dea jenis nasi cepat kenyang. For me la. Tapi tak salah nak dengar nasihat fazz hehe ok bye ;)

MENU

*credit : kyochon website*


LINK


lots of love 
FAEZNUR FATIHAH