Wednesday, May 22, 2019

Friday, May 17, 2019

Tuesday, May 14, 2019

Food // Chubbeecloud Cafe

Bonjour 
     Assalamualaikum ;)
Dear Sweet Stalker ,

Hello guys,

So today I'll be talking about Chubbeecloud cafe! YEAYY! One things yang fazz boleh cakap pasal cafe ni is cafe ni viral sebab dorang punya rainbow cheese toast! tengokkan gambar tu ? ha mcm tu la toast tu. sedap weyh! Siapa pengemar cheese boleh geng dengan fazz. Cafe ni jual air jugak. Sumpah air dorang pon sedap. Cafe ni jugak ade bahagian untuk bergambar. Memang nice ah serius. Fazz ade share jugak kat bawah ni gamba gamba yang fazz ambek kat cafe tu. lawaaa weyh. 

Ouh ya, selain daripada rainbow cheese toast tu. Dorang ade bermacam jenis toast jugak. Ade yang coklat, ade yang dengan ala ala spagethi pergh awesome weyh. Korang kene pegi cafe ni tau. Kalau nak suruh fazz rate untuk cafe ni. For food fazz bagi 8/10 , for air fazz bagi 9/10 and for hiasan dalam cafe tu fazz bagi 7/10. Ada yang boleh ditambah dan diperbaiki la bagi fazz untuk hiasan but overall okay.

Instagram : CHUBBEECLOUD CAFE

Boleh try usya and melawat cafe tu eh. Kalau korang pegi, inform fazz eh! Boleh share feedback korang dekat fazz. Ok la tu je nak sembang dengan korang today. Bye, jumpe lagi lainkali.

    

    

    

lots of love 

FAEZNUR FATIHAH