Wednesday, January 3, 2018

Hello 2018 !

Bonjour 
     Assalamualaikum ;)
Dear Sweet Stalker ,

Image result for 2018


Assalamualaikum and hi ! sekarang dah 3/1/2017. Agak lambat sikit untuk saya ucapkan SELAMAT TAHUN BARU . yela sekarang tengah bulan final exam. but fazz curi sikit masa untuk update.

As now kita dah masok 2018 ni. mesti semua ade new year resolution gitu kan? for me . tak nak berharap banyak. every year all of us mesti ade azam baru. tapi terfikir gak tercapai ke ? well takpe la atleast kita ade jugak letak azam dri takde kan ? okay to be simple, Fazz cuma nak berharap yang semua urusan dipermudahkan. baik dalam pelajaran , kehidupan, cinta , kewangan semua. Kita hanya mampu merancang tapi Allah S.W.T yang menentukan.

Pelajaran - sekarang tengah bulan final exam. Fazz harap diberikan ingatan yang kuat dan semoga fazz lebih rajin and fokus untuk dapat dekan hehe

Cinta - Well, tak nak berharap ape. kalau ade jodoh , ade. kalau takde, fazz redha. jodoh pertemuan di tangan Allah. ye, kita boleh cakap kita sayang dea, tapi hati dan perasaan tak boleh dipaksa, tak boleh ditipu. kalau dah retak, boleh ke dibaiki ? insyaAllah. entah lah. fazz jujur kata tahun ni mcm na fokus kat diri sendiri. ape je yg fazz buat lepasni semua hanyalah untuk diri fazz sendiri. Puaskan diri ni dulu and sayang diri ni dulu baru kita teruskan dengan org lain.

Kewangan - Semoga Faeznur Fatihah binti Saad sentiasa dimurahkan rezeki, Amin. InysaAllah. untuk bisnes doodle tu fazz akan buat slow slow tak aktif mcm dulu. sbb nak fokus to study. Pembelajaan pon fuhh harap boleh menabung la untuk masa depan gitu. kawal perbelanjaan and jgn membazir. ingat tu fazz *pesan kat diri sendiri*

Apa apa pon, untuk semuanya sekali fazz harap sangat sangat dipermudahkan. segala cabaran dan dugaan itu pasti ada, jadi diri ini harus sentiasa kuat menghadapi dan jangan cepat mengalah. buang kata kata putus asa dalam diri. always be positive and smile . okay ? ;)


Image result for be positive

lots of love  

FAEZNUR FATIHAH 

2 comments:

  1. All positive kak Princess.GV wish best luck for this year kak and be happy always. Spice Up Your Life. Hihi. :D

    ReplyDelete
  2. Thank you sooo much galaksi viral 💕

    ReplyDelete